A medence kerítés telepítése

Home » Uncategorized » A medence kerítés telepítése

A medence kerítés kiszállítás és kicsomagolás után készen áll a telepítésre. Ez a kerítés korlátozza az öt év alatti gyermekek hozzáférését a medencékhez, kerti tavakhoz, vagy a kert egyes nem biztonságos részeihez.

EGYSZERŰ KIVITELEZÉS:

A medence kerítés előre gyártott modulokból áll, nincsen szükség speciális szerszámokra  a telepítéshez. Több helyen is bontható, nincsen szükség külön bejáratra a medencéhez.

GYORS TELEPÍTÉS:

A telepítés és összeszerelés modulonként mindösszesen 5 percet vesz igénybe*

*Betonozott padló esetén. Más alap esetében több időt vehet igénybe az előkészület.

ESZTÉTIKUS MEGJELENÉS:

Távolról egy átlátszó vitorla hatását kelti, hogy a medencén kivülről is lássuk mi történik a medencében.  A modulokat az oszlopokkal együtt bármikor felszedhetjük, és összetekerve kis helyen tárulhatjuk.

Példák a medence kerítés megtervezéséhez:

Az 1 és 5 méteres medence kerítés elemek kombinációjával a fenti oldalhosszúságok tetszés szerint állíthatók össze.

A telepítés menete:

TERVEZÉS: Tervezze meg és mérje le a medence kerítés oszlopainak helyet és jelöje meg egy X-el

KITŰZÉS: A medencekerítés jelöléshez az oszlopok között hagyjon 1 méteres távolságokat majd ha új szekciót kezd hagyjon 6 cm-et a két oszlop között . Amennyiben egy sarkot szeretnénk kialakítani fontos , hogy a saroknál az egyik szekció vége legyen majd az új szekció kezdődjön úgy, hogy a két oszlop a saroknál találkozzon.

 

FÚRÁS: Ha minden megvan el lehet kezdeni fúrni. A medence kerítés tökéletes feszességének érdekében az egyes szakaszok végén lévő oszlopokat enyhén döntse meg.

TÖLTÉS: A kifúrt lyukakba érdemes dübelragasztót, vagy valamilyen vinilészter ragasztót tölteni, ezt követően behelyezni a medencekerítéshez járó oszloptartó hüvelyeket. A hüvelyekhez kis kupak is jár, a medencekerítés szétszedett állapotában a lyukak ezzel diszkrlten lefedhetők.

ÖSSZEKAPCSOLÁS: Az egyes szekciókat egy retesszel, biztonsági karabínerrel kössük össze, amelyeket a medence kerítés oszlopain található felülről második csavar helyére kell becsavarni.

FESZESSÉG ÉS IGAZÍTÁS: Ha szükséges igazítson a kerítés feszességén melyet a haló széleségével tud korrigálni. Csavarozza ki a hálóban található csavarokat vágjon le annyit belőle, hogy a haló megfeszüljön majd kicsit hajtsa vissza a haló végét és csavarozza vissza.

 

 

 

Vélemények

Összes vélemény megtekintése →